Aceste proiectoare Led sunt ideale pentru oamenii perfectionisti

proiectoare led proiectoare led
Iti doresti calitate? Alege proiectoare LED

Toate sistemele de tip proiectoare LED sunt o sursa de lumina foarte puternica, care emit lumina alba calda sau rece, este foarte stralucitoare si poate ilumina suprafete foarte mari si pot fi utilizate in domenii industriale.

Categoriile de iluminat industrial includ proiectoare LED instalate in depozite si spatii industriale si in spatii mai mari precum depozite in aer liber, gari, stadioane, cladiri etc., noile proiectoare moderne LED indeplinesc pe deplin aceste standarde si ofera iluminare economica fara palpaire si sunt cu adevarat fiabile; sunt ideale daca este un perfectionist in cautarea iluminatului de calitate!

Care sunt cele mai cunoscute 3 avantaje ale acestei tehnologii

Durata lunga de viata: la fel ca toate sistemele de iluminat cu LED, proiectoare cu LED-uri au o durabilitate puternica. Odata achizitionat sistemul de proiectoare LED, acesta trebuie inlocuit la timp. Durata de viata a proiectoarelor LED este de 50 de ori mai mare decat a altor sisteme de iluminat vechi. Se poate ajunge pana la 50.000 de ore de functionare.

Consum redus de energie: Chiar daca au o putere mare de iluminare, datorita tehnologiei cu LED-uri, consumul de energie al proiectoarelor cu LED-uri este, de asemenea, foarte redus, astfel incat beneficiile utilizarii acestui sistem de iluminare se vor reflecta imediat in factura de energie electrica. Aceasta economie va fi pe termen lung.

Putere diferita: proiectoarele cu LED-uri au optiuni de alimentare in ceea ce priveste emisia de lumina. Prin urmare, in functie de spatiul utilizat, pot fi utilizate proiectoare LED cu o putere de 10W pana la 100W.

Ce magazine recomandam pentru cumparaturile online de sisteme cu LED

Puteti gasi cele mai noi si mai bune produse din aceasta serie in noul magazin online de iluminat LED Concept din Romania.

Tehnologia LED este o sursa mica de lumina, de obicei cu un circuit care permite ajustarea formei radiatiei luminoase.

Pe langa faptul ca sunt utilizate pentru iluminat, LED-urile sunt din ce in ce mai utilizate in diferite dispozitive electronice. Puteti gasi toate produsele oferite de noul magazin online de iluminat LED LED-Concept la cel mai mic pret din Romania. LED-Concept ofera o varietate de produse, cum ar fi: becuri led, spoturi led, proiectoare led, tuburi Led si nu numai!

Informații de contact

Nume Companie

LED Concept

Persoana de contact

LED Concept

Telefon

0734635073

E-mail