Bestkids te ajuta sa-l tii pe cel mic in siguranta si sa eviti amenzi

BestKids vine in sprijinul parintilor care nu si-au dotat pana in acest moment masina cu scaune speciale pentru copii, lansand o oferta completa si preturi avantajoase in aceasta perioada.

Stirea a facut deja inconjurul televiziunilor si a aparut in toate fluxurile de stiri primite prin email. Peste 2 zile intra in vigoare legea de mult anuntata prin care orice copil trebuie sa fie transportat intr-un scaun auto special. Amenzile sunt anuntate a fi extrem de mari pentru incalcarea acestei legi, ajungand si pana la 1600 de lei, suma care, impune de la sine alegerea variantei sigure, atat din punct de vedere al bugetului, cat si din punct de vedere al sigurantei copilului.

Desi legea pare, la prima vedere, destul de aspra, ea se aliniaza in primul rand la normele europene si acest lucru este bine stiut mai ales de soferii ce au mers cu familia in afara granitelor tarii catre destinatii din Europa unde transportul copiilor fara scaune auto speciale se amendeaza de multa vreme cu sume considerabile.

Dincolo de aspectul legal, un scaun auto este o alegere potrivita pentru un copil de orice varsta. In primul rand este vorba de siguranta. Copilul nu are puterea, rezistenta fizica si reflexele unui adult de a se feri chiar si la cel mai mic impact. O simpla tamponare poate proiecta copilul in tetierele scaunului din fata sau intre scaune, aducand rani majore sau chiar fatale. Cat despre deplasarea celor mici in scaunul din fata, este destul de clar pentru oricine ca riscul unor evenimente neplacute este enorm.

Un scaun auto ofera si un confort sporit copilului iar acest lucru poate fi confirmat de parintii care le folosesc deja. Cel mic are posibilitatea sa vada pe fereastra, un element de atractie ce il linisteste si ii ofera o ocupatie in timpul transportului. Majoritatea scaunelor au si posibilitatea de a fi inclinate intr-un unghi confortabil pentru cel mic pentru un somn linistit si comod, fara a ii pune in pericol integritatea corporala la franele inerente din trafic sau la evenimente auto.

Alegerea unui scaun auto trebuie sa tina cont de varsta si greutatea copilului. Cu siguranta gasiti modele potrivite pentru orice varsta si puteti alege una din ofertele avantajoase de la BestKids. Pentru copii care au depasit inaltimea de 135 cm si pentru care legea nu mai impune obligativitatea unui scaun auto, va recomandam folosirea unui inaltator auto, potrivit pana la varste mai inaintate, oferind copilului confortul de a vedea pe ferestra dintr-o pozitie comoda. In plus, folosirea unui inaltator auto aduce copilul intr-o pozitie mai buna pentru centura de siguranta, crescand siguranta in timpul mersului.

Alegeti siguranta si confortul pentru copii dumneavoastra si, deopotriva, respectarea legii ce va fereste de amenzi usturatoare.