Companiile din Romania adopta o noua metoda de team-building- la birou oferita de OFFICE INSIGHTS Companiile din Romania adopta o noua metoda de team-building- la birou oferita de OFFICE INSIGHTS

Efectele crizei economice se fac simtite la toate nivelurile si in urma reducerii salariilor, scaderii masive de personal, cresterii timpului petrecut la birou, angajatii devin neproductivi. Pe timp de criza team-building-ul poate fi solutia iesirii din monotonia cotidiana si poate aduce un plus de optimism in randul echipei.
Acum exista conceptul de team-building la birou adus de OFFICE INSIGHTS. Un concept inovator folosit ca instrument foarte bun de evaluare pentru departamentul de resurse umane, dar si un mod extraordinar pentru angajati de a participa la un altfel de team-building.

OFFICE INSIGHTS (www.officeinsights.ro) dezvolta si ofera acest concept pe piata din Romania. Impreuna cu o echipa formata si psihologi ai Asociatiei Romane de Terapii Expresive si traineri pregatiti si cu experienta pe piata din Europa,
Sunt dezvoltate si implementate 4 programe menite sa identifice problemele ce pot aparea in randul angajatilor intr-o companie si de asemenea sa rezolve intr-un mod eficient si profitabil aceste probleme atat pentru companie cat si pentru angajati. Toate activitatile se desfasoara in cadrul companiei si astfel costurile cu team-building -ul sunt mult mai mici pentru ca nu se platesc nopti de cazare si transport.

EXPRESS YOURSELF- program pentru crestera comunicarii in cadrul echipei si intelegerea si constientizarea nevoilor colegului prin metode expresive; CLIMBING INSIDE- program pentru dezvoltarea personala in cadrul echipei prin climbing si bouldering; STRESS MANAGEMENT- un program mult mai complex decat clasicul Time Management si care se axeaza pe individ sunt completate de pachetul de LIFE COACHING si se personalizeaza in functie de nevoile fiecare companii in parte.

Tendinta actuala in cadrul companiilor este de renunta la team-building in primul rand prin prisma costurilor si apoi prin faptul ca obiectivele nu era atinse. Ceea ce aduce nou OFFICE INSIGHTS, si este un lucru cert si confirmat , este faptul ca pe langa costurile reduse menite sa intampine cerintele actuale ale companiilor permite managerilor de resurse umane sa isi atinga obiectivele propuse si mai mult decat atat sa influenteze rezultatele finale. Intrucat aceste programe se desfasoara pe parcursul mai multor sesiuni si la finalul fiecareia se completeaza cate o fisa pentru fiecare participant, managerii de resurse umane pot vedea pe parcurs care sunt rezultatele si pot "lucra" mai mult anumite aspecte care se identifica a fi necesare.

www.officeinsights.ro
Tel: 0723.403.983