Cosuri companii Paste 2015 - cele mai inspirate produse alimentare

Cosuri companii Paste 2015 - cele mai inspirate produse alimentare Cosuri companii Paste 2015 - cele mai inspirate produse alimentare

Cosurile companiilor pentru Paste 2015 sunt deja un subiect foarte in trend, de vreme ce a mai ramas foarte putin timp pana la sarbatorile pascale din acest an. Managerii se streseaza sa gaseasca cele mai bune oferte, in timp ce angajatii asteapta cu nerabdare surprizele cu care vor fi recompensati.

Iata cateva produse alimentare si de baut perfecte pentru a umple aceste cosuri:

1. Pasca

Un preparat traditional romanesc potrivit pentru sarbatori este pasca. Aceasta e un produs de patiserie similar cozonacului, care in loc de cacao sau rahat are pe langa aluat branza dulce si stafide. Pasca trebuie sa se regaseasca in toate cosurile companiilor pentru Paste 2015, avand in vedere ca este un adevarat simbol al acestei sarbatori crestine.

2. Vinul rosu

Simbolizand sangele Mantuitorului Iisus Hristos, vinul rosu e nelipsit din cadourile pe care firmele le ofera angajatilor in preajma si cu ocazia sarbatorilor pascale. Pentru a nu da gres, cele mai multe companii aleg vinuri mai putin dure, demiseci sau demidulci si evita sortimentele grele precum Merlotul sau pe cele foarte dulci asa cum este Cabernetul.

3. Ouale si figurinele de ciocolata

Expertii in marketing ai ciocolateriilor au gasit o metoda ingenioasa pentru a-si vinde produsele in preajma sarbatorilor: turnarea lor in forme specifice Pastelui, asa cum sunt ouale sau iepurasii. Cosurile de la companii pentru Paste 2015 trebuie sa contina astfel de produse, care ii bucura in aceeasi masura pe angajati, cat si pe copiii lor, indragostiti si avizi de bunatati dulci ce au in componenta cacao.

4. Cafelele si ceaiurile de lux

O cafea buna este intotdeauna apreciata. Daca mai vine si ambalata frumos, eventual intr-un recipient metalic - care are rolul de a-i conserva aroma si savoarea, va impresiona orice iubitor de cafea. Pentru eventualitatea in care nu toata lumea consuma acest produs, ceaiurile sunt si ele binevenite, cu conditia sa fie cat mai naturale, facute din plante si fructe sanatoase si gustoase.