Creaza-ti cont si beneficiaza de programul de loialitate

meniu online restaurant constanta meniu online restaurant constanta

Programul de loialitate este disponibil pentru toți clienții ce comanda direct de pe site! Pașii sunt simplii: 1) Creați-va un cont pentru a beneficia de programul de loialitate! Prin contul creat puteti vizualiza punctele acumulate cat si folosite! 2) La fiecare comanda 10% din valoare comenzii dumneavoastra se transforma in puncte. Tine-ti minte, trebuie sa fiti logat pe contul creat direct pe site pentru a putea beneficia de aceasta oferta! 3) 1 Punct = 1 RON, imediat dupa acumularea punctelor puteti beneficia de utilizarea lor la urmatoarele comenzi! Puteti beneficia de punctele acumulate, folosindu-le ca o singura metoda de plata astfel, mai multe comenzi => mai multe puncte! Ușor si rapid! Așteptam feedback-ul dumneavoastră cu privire la acest program de puncte! Pofta buna!

Acum ca ai aflat exact ce inseamna programul de loialitate si cum poti face sa strangi cat mai multe puncte pe care sa le transformi in bani, cu care poti achita comenzile urmatoare, nu trebuie decat sa accesezi site-ul nostru si sa iti faci cont. Ne dorim sa oferim clientilor nostri cele mai bune servicii, mancare ireprosabila, proaspata si gustoasa si o multime de oferte, de nerefuzat. Toata luna iulie avem 40 % reducere la tot meniul online restaurant Constanta. Toate preparatele tale favorite sunt acum mai ieftine cu 40%. Intra pe site si comanda online!

Splendid GO este o alegere excelenta de livrare la domiciliu, indeplineste ultimele cerinte in materie de siguranta, ofera un meniu extrem de variat, preparate deosebite, gustoase si savuroase si o livrare promta, in maxim 60 de minute.