Cu scaunele auto de copii Chipolino de la il Bambino ii oferi celui mic o plimbare cu masina de neuitat

Cu  scaunele auto de copii Chipolino de la il Bambino ii oferi celui mic o  plimbare cu masina de neuitat

In zilele de astazi este mai mult decat necesar ca in timpul calatoriei cu masina cel mic sa aiba parte de  protectie  si siguranta in tot acest timp.  Prin urmare un scaun auto pentru cel mic este foarte necesar date fiind accidentele destul de multe care au loc aproape zilnic.  Magazinul online cu produse pentru copii iL Bambino dispune de o gama larga de scaune auto pentru copii Chipolino pentru ca bebelul dvs se simta confortabil si in siguranta in timpul calatoriei cu masina.

Cei mici sunt in siguranta in scaunele pentru copii Chipolino

Scaunele de copii Chipolino de la il Bambinoo sunt potrivite pentru nou nascutii cu greutatea de pana la 13 kg. Aceste  scaune auto pentru copii Chipolino de la iL Bambino sunt dotate cu manere ajustabile in functie de  inaltimea  celui mici si a parintelui. Copertina este una detasabila aceasta avand rolul de a proteja copilul atunci afara este rece sau ploaie.

Centura de siguranta face si ea parte din dotarile de baza ale acestui scaun auto de copii, aceasta fiind principalul element de protectie pentru cel mic in timpul calatoriei cu masina. Totodata aceasta centura de siguranta de la scaunul auto de copii  Chipolino dispune de un sistem central de ajustare a centurii.

Alte dotari ale acestor scaune auto pentru copii de la iL Bambino sunt reprezentate de pernitele reductoare, pernita suport pentru cap si nu numai. Trebuie precizat ca aceste scaune auto corespund standardelor ECE R44/04.

Tot ce trebuie sa faceti  este sa intrati pe site-ul il Bambino si sa dscoperiti intreaga gama de scaune auto pentru copii Chipolino.

Produsele Chipolino disponibile in oferta magazinului online Ilbambino din categoria Scaune auto copii au garantia calitatii si a durabilitatii!

Ilbambino.ro are in oferta articole pentru bebelusi de la Chipolino dar si accesorii ce sunt necesare pentru parinti. Promotiile Ilbambino pentru cei mici la produsele din categoria Scaune auto copii sunt variate si includ preturi accesibile. Produsele Chipolino prezente in categoria pentru nou nascuti Scaune auto copii reprezinta garantia calitatii.

Bebe tau va gasi orice are nevoie pe Ilbambino.ro! Ilbambino.ro este magazinul online cu articole pentru copii si bebelusi

ilBambino

Reprezentant vanzari