Cum alegem plafoniere Led pentru iluminatul interior

plafoniere led plafoniere led
Ce trebuie sa stii neaparat despre plafoniere LED

Iluminarea spatiilor de locuit sau comerciale este o conditie necesara pentru ca lumea moderna sa adopte un nou concept de tehnologie precum cea utilizata de plafoniere led. Prin urmare, urmatorul pas natural este sa ne punem din ce in ce mai multe intrebari despre eficienta, estetica si durabilitate. Acesta este momentul ideal pentru a transforma noua tehnologie LED in cea mai inovatoare forma de utilizare (cum ar fi plafoniere LED de la Led Concept).

Ce este tehnologia LED

LED-urile provin de la diode cu lumina si sunt diode care mai ales, emit lumina puternica si de calitate. Practic, corpurile de iluminat de interior care utilizeaza aceasta tehnologie nu vor genera caldura si vor oferi mai mult confort. Plafoniere Led sunt o sursa durabila care merita!

Tehnologia LED a fost inventata in 1960 si a suferit o dezvoltare foarte rapida de atunci, inlocuind rapid becurile incandescente. Astazi, a fost utilizat in multe domenii, pe langa lampile de plafon cu LED-uri si dispozitivele de iluminat utilizate in case, dar si in televizoarele sau monitoarele iluminate in acest fel.

Avantajele tehnologiei

Poate cel mai mare avantaj al acestor surse de lumina este ca sunt usor de instalat chiar si fara ajutorul unui electrician. Plafonul are un sistem de fixare foarte simplu si nu este necesara o pregatire speciala in prealabil.

Plafoniere cu LED poate fi incastrata in perete sau tavan sau poate fi suspendata. Datorita designului sau subtire si a greutatii usoare, aplicele pot fi instalate pe tavanele sau peretii din beton si pe gips-carton. De regula, orice plafon este furnizat cu accesoriile necesare pentru instalare. In functie de spatiul utilizat, becurile cu LED-uri cu o putere intre 6 si 48 de wati pot fi selectate ca plafoane, dar pot fi selectate si becuri mai puternice. Alegeti sa obtineti un flux luminos mai puternic.

Pentru spatii mai lungi sau mai mari (cum ar fi birourile), sunt necesare plafoniere cu LED-uri, deoarece durata de viata a becurilor cu LED-uri este de pana la 50.000 de ore, ceea ce inseamna ca nu trebuie inlocuita frecvent. In spatiile comerciale, este foarte important sa instalati alte sisteme pe tavan, cum ar fi sistemele de supraveghere, pentru a economisi spatiu cu ajutorul aplicelor cu LED-uri compacte.

Informații de contact

Nume Companie

LED Concept

Persoana de contact

LED Concept

Telefon

0747081413

E-mail