Cumpara un tester multifunctional si primesti un cadou!

Profita de oferta limitata de la Ronexprim, lider de piata in aparate de masura si control si achizitioneaza un tester multifunctional MPI-530. Fiecare client care se va incadra in aceasta promotie, ce se deruleaza in perioada 1 septembrie - 30 octombrie 2015,  va primi un cadou, la alegere. Acesta poate opta pentru un Luxmetru Sonel LXP-1 pentru masurarea intensitatii luminoase sau un multimetru digital Sonel CMM-10.

Descriere tester multifunctional Sonel MPI-530

Cu ajutorul acestui aparat de masura de la Ronexprim, poti beneficia de numeroase facilitati, printre care:

-          Masurarea si inregistrarea tensiunii, curentului, frecventei, puterii (activa, reactiva si aparenta) si cosφ, armonici de tensiune si curent pana la 40, THD.

-          Masurarea impedantei buclei de scurt circuit.

-          Masurarea impedantei buclei de scurt circuit cu rezolutia 0,01Ω, in reteaua de distributie fara declanşarea RCD-ului.

-          Testarea RCD-urilor generale si selective cu curent diferential nominal de 10,30,100,300,500 si 1000mA. (tip CA, A si B).

-          Masurarea automata a tuturor parametrilor DDR-ului.

-          Masuratori ale rezistentei de dispersie a prizei de pamant.

-          Masurarea rezistentei de izolatie.

-          Masurarea iluminarii.

-          Masurarea rezistivitatii solului.

-          Masurarea rezistentei conductorului de protectie si a legaturilor de echipotential cu tensiune joasa.

-          Verificare rapida a corectitudinii conectarii nulului de protectie PE cu ajutorul unui electrod tactil.

-          Verificarea succesiunii fazelor si sensul de rotatie a motorului.

Testerul multifunctional Sonel MPI-530 indeplineste cerintele standardului EN 61557 si este prevazut cu memorie inovativa cu posibilitatea descrierii punctelor de masura, a instalatiei si a numelui clientului. Alimentarea acestui aparat de masura se face de la acumulatori (varianta standard) sau poti opta pentru baterii. Produsul din oferta Ronexprim, una dintre cele mai renumite companii de aparate de masura si control, nu include clestii de masurarea a rezistentei buclei de impamantare.

Caracteristici Luxmetru Sonel LXP-1

Unul dintre cele doua cadouri la alegere, oferite de Ronexprim, este luxmetrul Sonel LXP-1, un aparat de masura care studiaza campul luminos al unei surse, indicand direct iluminarea suprafetei. Acesta este prevazut cu senzor de silicon, autoscalare sau scalare manuala, functii „Data Hold” si MAX, functie auto zero si de oprire automata. La livrarea acestui aparat de masura, vei primi si o baterie de 9V, cablu USB, software pentru conectare la PC, toc de protectie, geanta de transport, manual de utilizare si certificat de calibrare.

Caracteristici multimetru digital Sonel CMM-10

Acest multimetru digital, comercializat de Ronexprim, a fost realizat pentru a masura tensiunea si curentul AC/DC, temperatura, rezistenta, frecventa, capacitatea si factorul de umplere. In plus, cu ajutorul instrumentului poti testa diodele si continuitatea. Principalele caracteristici ale acestui multimetri digital sunt selectarea domeniului de masura automata sau manuala, testul de continuitate cu avertizare acustica, functia „Data Hold” pentru retinerea pe ecran a valorii masurate, functia de auto-inchidere pentru conservarea energiei, functie „Rel” pentru masuratori relative si afisajul 3 ½ digits (5000 max).

Cine este Ronexprim

Ronexprim este o companie cu renume in Romania, pe piata de aparate de masura si control, care a fost fondata in 1991 si a activat initial ca agentie si service al companiei Philips pentru spectrometrie Xray si Test & Measurement. Pe parcursul anilor, Ronexprim si-a marit si diversificat gama de produse, pentru a face unei piete a instrumentelor de masura din ce in ce mai performante. Compania noastra a devenit unul dintre cei mai mari furnizori din tara noastra de aparatura de laborator si de instrumente de masura si control de cea mai buna calitate.

Ronexprim

Ronexprim