Designul KUMA – o imagine contemporana, eleganta

Designul KUMA – o imagine contemporana, eleganta Kuma Romania

Tendintele actuale KUMA sunt reprezentate de concepte minimaliste, sofisticate ca si nuante si texturi, care reflecta eleganta marcii. Dezvoltarea de noi colectii, bazate pe o reprezentare a performantei in tehnologie si functionalitate, design simplu si elegant este ceea ce oamenii isi doresc. Prin urmare, spatiile amenajate KUMA transmit o imagine contemporana, eleganta.

KUMA este compania daneza cu facilitati de productie in Romania care contribuie la stabilirea criteriilor de referinta in ceea ce priveste calitatea si designul conceptelor pentru baie, bucatarie si spatii publice. KUMA este in masura sa ofere o personalizare completa pe langa portofoliul extins de produse. Rezultatul capacitatii de productie locale la standarde inalte, cu tehnologie daneza, ofera companiei posibilitatea de a livra la timp, concepte de o calitate superioara, custom made.

Astazi, placerea de a fi inconjurati de obiecte moderne, de calitate, in baie, la fel ca si in restul casei este un aspect obligatoriu. Transformarea unei bai intr-un SPA nu mai este un scop greu de atins. Conceptele KUMA se potrivesc foarte bine celor care isi doresc sa realizeze un spatiu destinat relaxarii totale. Acestea au o incarcatura emotionala data de caracteristicile materialelor si de designul deosebit. Iar brand-ul KUMA este cel mai frumos povestitor, gata sa te duca in lumea “hygee” a scandinavilor.

KUMA propune noi elemente si scenarii cu scopul de a crea concepte contemporane, cu o identitate puternica. Un astfel de element, pe care KUMA l-a introdus cu ani in urma pe piata din Romania si pe care il reinventeaza constant, este cada independenta. Identitatea vizuala a cazilor independente KUMA este puternica si capabila sa creeze un efect vizual de continuitate si o legatura fluida cu celelalte elemente de design KUMA  din baie precum lavoarul turnat continuu cu blatul.

KUMA reprezinta un stil distinctiv, personalizabil, care ofera functionalitate si confort. Conceptele pentru baie si bucatarie KUMA sunt printre primele optiuni in amenajarea rezidentiala si a spatiilor publice, precum hoteluri, restaurante, cladiri de birouri, spa-uri, scoli, gradinite, mall-uri .

La nivel de grup, KUMA a luat decizia strategica pentru piata proiectelor de a fi proactiva in crearea preferintei pentru produsele KUMA la toate nivelurile lantului valoric. Acest lucru se materializeaza intr-un dialog direct cu firmele de arhitectura,  prin parteneriate oneste cu distribuitorii, care promoveaza si recunosc valoarea brandului KUMA.

Putem spune cu adevarat ca sloganul KUMA "Fii Diferit. Alege Designul. Alege KUMA " se bazeaza pe principiile fundamentale ale companiei: angajamentul de a crea calitate si convingerea ca designul, inseamna capacitatea de a intelege nevoile clientului, pentru a rezolva un proiect cu integritate si claritate. Iar acest lucru va fi intotdeauna apreciat.

*****

KUMA Romania este o companie daneza-romana infiintata in 1998, subsidiara a KUMA A.S. din Danemarca.

Designul nordic minimalist, tehnologia moderna, standardele inalte de productie si fabricatie, permit obtinerea unor produse de o calitate deosebita, pentru piata din Romania, peninsula Scandinava si alte tari din Europa. http://www.kumaromania.ro

CONTACT: Meridian PR, [email protected], 0722 423 223