Despre procedurile de ultrasunete faciale si corporale

ultrasunete ultrasunete
Informatii despre ultrasunete

Terapia cu ultrasunete este una dintre cele mai populare terapii pentru tratarea defectelor faciale prin actiuni mecanice, termice si chimice. Datorita acestor efecte, tesutul este supus la stres mecanic si incalzire sub forma de micromasaj intern, generand astfel o reactie chimica favorabila corpului uman.

Studiile au aratat ca, pe masura ce imbatranim, pielea noastra pierde aproximativ 1% din colagen in fiecare an. Din anii 1980, ultrasunetele au fost utilizate in scopuri cosmetice. Reprezinta o metoda de tratament sigura, confortabila si precisa si are un efect excelent de intinerire a pielii.

Efectele sunt de durata si mai ales, benefice

Functiile fiziologice ale terapiei cu ultrasunete sunt: analgezice (pentru ameliorarea durerii), relaxante pentru muschi si imbunatatirea circulatiei sangelui la locul de aplicare.

Efectul analgezic al tratamentului cu ultrasunete se realizeaza prin participarea unui numar de mecanisme prin sistemul nervos central, similar cu efectul curentului de joasa frecventa asupra corpului uman. Pe scurt, principiul functionarii acestor mecanisme este dupa cum urmeaza: prin stimulare electrica selectiva, se activeaza un sistem care inhiba transmiterea informatiilor despre durere.

Fibra nervoasa nu conduce durerea (fibra nervoasa groasa, mielinizata, cu transmisie rapida), dar conduce informatii mecanice de la proprioceptori, sigiland astfel sistemul de control al accesului la informatii prin fibrele care transmit durerea. In plus fata de cele introduse, se adauga procesul de stimulare electrica a zonei creierului cu efectul sistemului analgezic, in special materialul cenusiu mediu.

Alte detalii bine de stiut

Acest dispozitiv special cu ultrasunete poate fi utilizat pentru masurarea grasimii. S-ar putea sa va intrebati ce inseamna asta, nu-i asa? Ei bine, aceasta este o analiza detaliata a compozitiei corpului uman. In general, precizia acesteia depasesc cu mult instrumentele utilizate in acest tip de remodelare a corpului.

Toate beneficiile oferite sunt avantaje ale tehnologiei utilizate. Tehnologia se bazeaza pe software destul de avansat.

Pentru mai multe detalii te asteptam pe site-ul clincii Fysiogand, clinica unde te poti lasa pe mana expertilor cu cea mai mare incredere!

Informații de contact

Nume Companie

FYSIOGAND

Persoana de contact

FYSIOGAND

Telefon

0727679670

E-mail