Exploatare de marfuri in Portul Constanta

terminal containere constanta terminal containere constanta

Zilnic, in Portul Constanta se afla mai mult de 200 de nave ce apeleaza la serviciile portuare de incarcare si descare nave. Portul Constanta este unul dintre dintre principalele centre de distributie care deservesc regiunea Europei Centrale si de Est, oferind o serie de avantaje, printre care cele mai importante sunt : port multifunctional cu facilitati moderne si adancimi ale apei in bazinul portuar suficiente pentru acostarea celor mai mari nave care trec prin Canalul Suez, acces direct la tarile Europei Centrale si de Est prin Coridorul Pan European VII – Dunarea, centru de distributie a containerelor catre porturile din Marea Neagra, conexiuni bune cu toate modalitatile de transport: cale ferata, rutier, fluvial, aerian si conducte.


Socep este un punct de referinta in domeniul portuar, deoarece ofera avantaje competitive si foarte multe beneficii pentru operarea oricarui tip de nava. Va punem la dispozitie 2 terminale, atat pentru marfurile vrac cat si pentru containere si 8 dane de operare, depozite acoperite de 70.000 mp si 150.000 mp pentru terminalul de containere Constanta. Oricand va doriti o colaborare fructuoasa cu compania Socep, ne puteti scrie pe adesa de email si noi va contactam.


De-a lungul timpului, Socep a finalizat o multime de proiecte de modernizare tehnologica, de achizitionare de echipamente de ultima generatie si de dezvoltarea terminalelor, pentru a oferi clientilor cat mai multe avantaje si beneficii, astfel incat sa avem servicii multiple si terminale multifunctionale.