La Patone ai pilote lana damasc la cel mai bun pret din online

pilote lana damasc pilote lana damasc
Cauti pilote lana damasc potrivite pentru temperaturi extrem de mici?

Gama de pilote lana damasc este potrivita pentru orice isi doreste sa aiba parte de caldura permanenta in timpul noptii. Acestea sunt ideale pentru famiile numeroase si care locuiesc in special in zonele montane. Compozitia acestora este din 100% lana, astfel ca temperaturile cu minus din termometre nu vor mai fi o problema pentru tine.

Aceste pilote lana damasc sunt confectionate la Pucioasa, asa ca pe langa faptul ca vei avea o pilota lana calduroasa si rezistenta la temperaturi extreme, vei sustine si productia locala. Fiecare pilota lana damasc este atent confectionata, lucrand o echipa intreaga pentru a face cele mai autentice produse.

Cum mentionam anterior, acestea sunt umplute cu 100% lana, iar materialul de deasupra este damasc. Damascul este unul dintre cele mai bune tipuri de bumbac. Avantajul principal este faptul ca diversitatea acestor produse consta in multimea de dimensiuni si culori. Astfel, exista un model potrivit pentru orice tip de pat si preferinta in materie de culoare.

Bucura-te de un sentiment incomparabil in fiecare noapte

Aceste pilote lana damasc sunt moi si placute la atingere, astfel ca fiecare noapte va fi ca o imbratisare pufoasa. Sunt calduroase si au o greutate de aproximativ 3 kg. Poti sa spui adio pilotei facuta cadou de bunica si care cantareste mai mult decat tine.

Pe site-ul patone.ro gasesti pilote lana damasc disponibile pe alb, crem, maro, kaki, negru, albastru, bluemarin, roz, mov, rosu si verde. Este important sa cunosti bine marimea patului pentru a-ti alege dimensiunea potrivita nevoilor tale. Un secret pe care il stim cu totii, dar nu il constientizam este faptul ca pilotele isi pierd din dimensiune in momentul in care ne bagam in pat si acestea se ridica. Astfel, este indicat sa alegi o pilota lana cu o dimensiunea mai mare pentru a nu ramane portiuni ale corpului neacoperite.

Echipa patone.ro ti-a pregatit o multime de modele care intra la reduceri. De asemenea, viziteaza site-ul si vei gasi multe alte promotii de nerefuzat. Cine stie, poate te alegi si cu o lenjerie de pat.

Patone

Patone