Logistica si depozitare in Portul Constanta

manipulare containere port constanta manipulare containere port constanta

Pentru imbunatatirea serviciilor de logistica in Portul Constanta, Socep investeste constant, atat in oameni, cat si in echipamente, pentru siguranta, rapiditate si calitate. Inca din anul 1991 crestem alaturi de clientii nostri si ne straduim sa oferim cele mai bune servicii, calitate pret, atat posibilitati cat si facilitati, conexiuni optime si avantaje competitive. Socep iti pune la dispozitie 8 dane de operare, pentru terminalul containere si terminalul marfuri generale, o durata de functionare mai scurta a navei si o manipulare fara daune. Ne gasesti in dana 34, in Portul Constanta, ne poti trimite un email sau ne poti contacta telefonic pentru mai multe detalii.

Cresterea profitabilitatii companiilor si dezvoltarea acestora este esentiala, iar serviciile de logistica in Portul Constanta oferite de Socep sunt un punct important in acest demers. Pentru a reduce impactul asupra mediului si pentru a eficientiza aprovizionarile, Socep are portile deschise cu una dintre cele mai bune si mai avantajoase servicii de manipulare containere in Portul Constanta. Singurul operator din Portul Constanta care detine 2 terminale, atat pentru marfuri generale cat si pentru containere si care asigura atat posibilitati cat si facilitati pentru operarea oricarui tip de nava este Socep.

Socep este o companie orientata catre client, acorda o importanta foarte mare nevoilor clientilor, prioritatilor si dorintelor acestora. Adoptam intotdeauna noi tehnologii, pastram totodata si masurile traditionale de operare si astfel reusim sa oferim cele mai bune servicii clinetilor nostri. Obiectivul nostru este sa ramanem un punct de referinta in acest domeniu si sa actionam eficient la toate nivelurile.