Patuturi din lemn la preturi excelente pe babyneeds.ro

In ciuda faptului ca pe piata au aparut paturi de copii din cele mai diverse materiale, parintii inca opteaza pentru patuturi din lemn, in cele mai clasice modele. Magazinul online babyneeds.ro are o gama larga de patuturi din lemn practice si adaptate oricarei nevoi.

Cateva idei despre modelele de patuturi din lemn

Diferite de patuturile de copii pliante sau realizate din lemn si accesorizate cu felurite jucarii zgomotoase, paturile din lemn pentru bebelusi pastreza eleganta, simplitatea si stabilitatea paturilor clasice, avand cele mai importante caracteristici pentru un pat pentru cel mic. Printre principalele avantaje de care atat parintii cat si copiii beneficiaza la achizitionarea unui astfel de mobilier sunt urmatoarele: paturile din lemn sunt atat de rezistente si durabile, incat pot fi folosite si pe parcursul mai multor generatii. Ele sunt stabile si nu prezinta riscul de accidentare a celui mic atunci cand se invarte in somn sau cand se mai agita. Diferite de paturile pliabile, care isi pot modifica forma pe parcursul timpului, in oricare dintre multele patuturi din lemn din magazinul online Babyneeds, cel mic va dormi confortabil, fiindca lemnul nu isi schimba forma si nu isi pierde din calitate.

De asemenea, in cazul in care se opteaza pentru patuturi din lemn cu una dintre margini ajustabila, accesul la cel mic se va face cu mai multa usurinta. Liniile clasice, culorile si designul lui vor face din patul bebelusului un corp de mobilier usor de asortat cu restul mobilei din casa si din camera micutului. De asemenea, poate fi folosit si ca spatiu de joaca, in timp, ori ca tarc, atunci cand  bebelusul creste.

Babyneeds.ro are modele de patuturi din lemn ideale camerei micutului tau

Patuturile de la babyneeds.ro sunt fiabile si de cea mai buna calitate. Astfel, puteti alege patuturi din lemn cu spatii si rafturi de depozitare pentru lucrurile celui mic, masute de infasat detasabile, paturi cu 2 nivele sau la pachet cu saltele ergonomice. Comandati si beneficiati de reducerile substantiale de pret.

Babyneeds

Babyneeds.ro