Rucsandra Hurezeanu dezvaluie secretul redobandirii aspectului odihnit si luminozitatii din jurul ochilor: Redensity Eyes

Ajuns la cea de-a doua editie, congresul medical condensat intr-o singura zi STB Expert Day a reunit anul acesta medici esteticieni recunoscuti la nivel mondial care au oferit demonstratii practice si integrate asupra acelor mai moderne proceduri estetice. Cele mai spectaculoase prezentari au fost workshopurile Teosyal, unde a participat si Rucsandra Hurezeanu care a apelat la Redensity Eyes, solutia noninvaziva prin care si-au redobandit luminozitatea pielii din jurul ochilor.

Tratamentul revolutionar Redensity Eyes este creat in special pentru femeile moderne aflate mereu pe fuga, prin care isi pot recapata aspectul odihnit al fetei, dupa un program de birou prelungit in fata laptopului si agitatia din timpul zilei.

Prin preocuparile mele din ultimii ani sunt tot timpul in contact cu dermatologii si medicii esteticieni din Romania si deci ultimele tehnici, proceduri si tratamente de intinerire. Programul incarcat, calatoriile transcontinentale, multitaskingul intre viata profesionala si cea profesionala, toate acestea se resfrang asupra tenului printr-o expresie trista ce-si pierde vitalitatea si stralucirea, in special in zona ochilor. Daca la finalul zilei prietenii si familia imi spun ca arat foarte bine si odihnita, inseamna ca acesta este idealul ca rezultat posibil. Iar Redensity Eyes aduce acum acest ideal mai aproape de noi”, a explicat Rucsandra Hurezeanu.

Dupa noua ani de cercetari, laboratoarele Teoxane din Geneva au dezvoltat acidul hialuronic Redensity Eyes, un gel unic special creat pentru tratarea cearcanelor, care a castigat anul trecut premiul pentru pentru cel mai bun filler dermal in cadrul Congresului European de Medicina Antiaging ce a avut loc la Paris. Injectat printr-o tehnica aparte, care nu afecteaza tesutul ocular, continutul sau bogat in aminoaicizi si antioxidanti ajuta la refacerea pielii si redarea stralucirii. Pacientii se pot bucura de efectele miraculoare ale tratamentului Redensity Eyes pana la un an de zile.

Un gel diferit si unic

Acidul hialuronic Redensity Eyes este  prima si singura substanta unica creata special pentru aria din jurul ochilor, special creat pentru a reda pielii luminozitatea si pentru a estompa zona incercanata de sub ochi. Industria de profil a incercat crearea unor substante care sa imite cat mai fidel caracteristicile locale, sa reintinereasca pielea cu un minim de reactii adverse. Acidul hialuronic Redensity Eyes este o noutate in domeniu deoarece contine amoniacizi, antioxidanti, minerale si vitamine, care se pot introduce in regiunea de sub ochi intr-o cantitate redusa pentru a corecta cearcanele intr-un mod cat mai natural, refac elasticitatea pielii si ii confera stralucire.

„Ceea ce am vrut sa aducem diferit fata de congresele medicale unde sunt prezentate informatiile propriu-zise, sunt aceste workshop-uri in care medici cu renume demonstreaza cum se aplica corect tehnicile de injectare, concentrand cele mai eficiente si mai performante tehnici si proceduri pentru conservarea si redobandirea aspectului tanar si sanatos al chipului si al pielii.  Fillerele Teosyal sunt recunoscute pentru puritatea si concentratia sa 100% naturala, fiind realizate sub egida de calitate a laboratoarelor Teoxane din Geneva, Elvetia. Ne dorim sa aducem tehnologia si trendurile din Occident si in Romania, unde litera de lege este naturaletea si estetica dinamica, prin care pacientii reusesc sa arate cu 10-15 mai tineri, fara insa deveni alte persoane”, a adaugat Andreea Iftimie, Managing Partner See Try Buy Company.

Demonstratiile au fost realizate in cadrul congresului STB Expert Day ce a avut loc la sfarsitul lunii februarie la Hotel Marriott, un concept unic, interactiv prin care medicii esteticieni recunoscuti la nivel international si-au pus la dispozitie cunostintele si experienta intr-un mod practic.  Informatiile teoretice au fost demonstrate prin injectari filmate intr-o camera alaturata si prezentate in tandem (un medic injectand, iar altul explicand), toate acestea presarate cu sfaturi de business, astfel medicii din Romania sa poata integra mai multe tratamente pentru a maximiza rezultatele pacientilor lor.

Despre SEE.TRY.BUY Company

SEE.TRY.BUY Company este singura firma din dimeniul medicinii estetice din Romania pozitionata ca med-spa provider. Din portofoliul sau de produse fac parte si SCITON – cea  mai noua tehnologie laser in materie de epilare, rejuvenare faciala, ENDYMED – aparatul care aduce rezultate deosebite in tradarea unor leziuni multiple ale tenului, ridurilor, cicatricilor, semnelor acneice, imbunatateste textura pielii si porii dilatati, si peeling si laserul CYNOSURE pentru epilare definitiva, LIPOCRYO – aparatul ce reuseste sa inlocuiasca „liposuctia” cu criolipoliza – tehnica de inghetare ce actioaneaza asupra adipocitelor si remodeleaza corpul in totala siguranta. Printre alte consumabile si aparate distribuite de See.Try.Buy Company se numara: gama de acid hialuronic Teosyal, Dermapen, implanturi mamare Sebbin etc. Pentru mai multe informatii accesati www.seetrybuy.ro