Tu stiai de izolatia cu vata minerala? Iata avantajele

vata minerala vata minerala
Mai intai, ce este aceasta vata minerala?

Magazinul online Mesteru Manole ofera multe tipuri de vata minerala pe site, iar tu il poti comanda cu usurinta si rapid pe cel de care ai nevoie. Materialele vor ajunge atta de repede fix acolo unde ai nevoie: acasa sau la locul unde se desfasoara proiectul tau de constructii.

Vata minerala este cel mai frecvent utilizat material izolant. In comparatie cu alte tipuri de materiale, asigura izolare termica si fonica. In plus, materialul are o clasificare a rezistentei la foc A1 conform clasificarii europene.

Cate tipuri exista?

Exista 2 tipuri de vata minerala pe piata actuala.

Vata minerala de sticla - ceva din acest material este moale si elastica, in timp ce a doua este rigida. Prin urmare, produsele realizate cu acest tip de vata minerala sunt mai usor de instalat si sunt utilizate in proiecte care trebuie sa izoleze spatii de forma neregulata sau greu accesibile, cum ar fi mansardele, peretii despartitori si casele din lemn.

Vata bazaltica are o rigiditate si o greutate ridicate, dar are si multe proprietati termice de inalta densitate. In general, astfel de produse sunt utilizate pentru proiecte care necesita rigiditate ridicata si rezistenta mecanica ridicata. Prin urmare, acest tip este utilizat pentru a izola peretii exteriori, acoperisurile si terasele.

Care este cea care se potriveste nevoilor tale? Intra acum pe mesterumanole.ro si vezi gama lor completa de materiale de constructii.

Unde gasim acest material?

Acum, ca aveti toate informatiile necesare despre acest material, este mai usor sa alegeti tipul.

Pentru a vizualiza diferitele tipuri de vata , va rugam sa vizitati urmatorul site web: https://mesterumanole.ro/materiale-de-constructii/termoizolatii/vata-minerala. Anterior ti-am prezentat cele doua tipuri. Decizia este numai ta! Indiferent de alegerea pe care o faci, Mesteru Manole nu te va dezamagi in ceea ce priveste pretul si calitatea!

Puteti comanda cu usurinta si rapid orice produse de care aveti nevoie. In plus, daca aveti nevoie de sfaturi profesionale, puteti apela in siguranta la 0741 238 406 sau trimite un e-mail la [email protected]. Spor la treaba si proiecte de calitate cu ajutorul Mesterului Manole!

Mesteru Manole

Mesteru Manole